Actes i esdeveniments

Empreses i particulars escullen el Palau de la Música Catalana per a celebrar tot tipus d'esdeveniments culturals, socials i empresarials.
Contacte per a actes i esdeveniments
Tel. 93 295 72 63
A/e: [email protected]

Sala de Concerts

La Sala de Concerts −una de les més singulars del món− és un recinte màgic concebut com una immensa caixa de vidre coronada amb una gran lluerna central. Escenari històric i contemporani de grans concerts i recitals, que s’adapta a les necessitats de qualsevol esdeveniment com: desfilades, actes empresarials, presentacions, celebracions… i que es converteix en una sala pròpia i personal.

Consulta les característiques de la Sala de Concerts

Petit Palau

El Petit Palau és una sala moderna i polivalent amb un aforament de 538 localitats. Amb una acústica excel·lent, la sala és especialment apta per a congressos, convencions, conferències, taules rodones, juntes d’accionistes, reunions d’empresaentre d'altres opcions. Disposa d’un vestíbul actual i polivalent, amb capacitat per a 80 persones a peu dret. Espai indispensable com a zona d’acreditacions, d’acollida, per a pauses i prendre un cafè, etc.

Consulta les característiques de la sala del Petit Palau

Sala d'Assaig de l'Orfeó Català

Espai íntim i acollidor, és la petita joia del Palau de la Música Catalana. Té un aforament de 120 butaques, la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català és un espai idoni per celebrar-hi audicions musicals de petit format, conferències, presentacions, projeccions, taules rodones, rodes de premsa, reunions de treball, seminaris, dinars/sopars, petits còctels, etc.

Consulta les característiques de la sala d’Assaig de l’Orfeó Català

Sala Lluís Millet

Un altre espai representatiu del Palau és l’emblemàtica Sala Lluís Millet, un gran saló –sala de descans i trobada– dedicat al mestre Millet, fundador de l’Orfeó Català. La sala, d’una altura de dos pisos, està tancada per uns grans vitralls ornats amb motius florals d’un efecte extraordinari. I més excepcional encara és la balconada. Obert recentment al públic, el balcó constitueix un jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Espai d’una gran claror, acull actes de gran solemnitat.

Consulta les característiques de la sala Lluís Millet

Foyer

Espai modernista, hi està ubicada la cafeteria del Palau i la botiga. Roman obert al públic durant tot el dia. Els amplis arcs de maons combinats amb ceràmica vidriada de color verd i flors també ceràmiques, rosades i grogues, confereixen a aquest espai una tonalitat singular i molt pròpia.

Consulta les característiques del espai Foyer

La Terrassa del Palau

La Terrassa del Palau ofereix un espai a l’aire lliure a redós d’una de les façanes exteriors del Palau de la Música. Comunicada directament amb el Foyer, permet contemplar amb tot l’esplendor els contrastos de les dues arquitectures del Palau de la Música Catalana. Si la meteorologia ho permet, és un lloc adequat per servir-hi un lunch, i augmentar així l’aforament del Foyer. Permet la instal·lació d’una carpa, si l’acte ho exigeix. També permet celebrar-hi mostres, exposicions, etc. Disposa d’una il·luminació original i innovadora, ideada per l’arquitecte Oscar Tusquets. La distribució d’una part de la Plaça en grades està ideada per acollir espectacles musicals i festes populars que necessitin un espai obert.

Consulta les característiques de la Terrassa del Palau

El Mirador del Palau

Concebut per a reunions especials i per a grups d'empresa o privats, El Mirador del Palau , és un espai exclusiu molt acollidor situat en la part alta de la Plaça del Palau i orientat a la façana. Regala una vista immillorable de la façana modernista de Domènech i Montaner.

Aquest espai permet fer conferències, rodes de premsa, reunions d'empresa, reunions familiars, dinars privats...