Connexions comunitat educativa & Palau

Connexions comunitat educativa & Palau , va néixer el curs 2019-2020 com a projecte pilot adreçat a escoles de primària i secundària davant el repte de millorar l'impacte educatiu de la música en la vida quotidiana de tota la comunitat educativa (alumnes, famílies, claustre de professorat, pas i equips directius).

Durant la fase pilot es va oferir la possibilitat d'estudiar, proposar i desenvolupar noves propostes d'interacció amb el Palau de la Música Catalana més enllà de l'assistència als concerts educatius que conforme el projecte Les Escoles al Palau . L'objectiu del grup pilot era definir i desenvolupar conjuntament nous marcs de relació i noves experiències educatives i culturals a fi de generar més vinculació entre el centre educatiu i el Palau de la Música Catalana i d'aquesta manera aconseguir un impacte cultural i educatiu més global i transversal.

A partir del curs 2022- 23 el projecte Connexions comunitat educativa-Palau s'obre a tots els centres educatius que desitgin participar-hi. Prenent com a punt de partida el  marc genèric del projecte, cada centre educatiu participant, sota el lideratge del seu equip directiu i amb l'acompanyament del Servei Educatiu del Palau, definiran conjuntament els objectius, activitats, calendari d'implementació, avaluació i metodologia de treball per a un període mínim de tres anys.