Esplai artístic d'estiu Palau Vincles

Torna l'Esplai Artístic de Palau Vincles!! Enguany serà la seva 3a edició.

Tenim 2 novetats:

  • Ampliem l'edat admesa fins als 14 anys. (Edat entre 6 i 14 anys)

  • A més de la possibilitat de fer-la online, hi haurà un punt d'inscripció presencial.

A l’ Esplai artístic Palau Vincles proposem combinar diverses branques de les arts a partir de l’aprenentatge i la creativitat col·lectiva i cooperativa.

CANT | PERCUSSIÓ CORPORAL | DANSA URBANA
INTERPRETACIÓ | CUINA

– Farem tallers a través de les emocions i amb el cant com a eix central . Cada setmana treballarem adaptant-nos a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes.

– Experimentarem amb la creació de lletres, cançons de creació pròpia, coreografies, tallers de cuina... per crear una petita mostra que reflecteixi el treball creatiu a partir de les emocions.

RAONS PER INSCRIURE'T:

  • Les arts són una eina per afrontar el coneixement, la intel·ligència emocional i les habilitats socials dels infants i adolescents.
  • El valor de la paraula, la contemplació, l’anàlisi i la música en l’adquisició de coneixements ajuda en el desenvolupament integral dels petits.

  • Per fomentar l'aprenentatge apel·lem a l’emoció i ho fem a través del cant.

  • Contribueix al desenvolupament des d’un pla neurolingüístic, la qual cosa condiciona la seva relació amb ell mateix, amb els altres i amb el món.

  • L’empatia, la comunicació, la cooperació, la solidaritat i el pensament creatiu són competències que ens permetran assolir reptes.

Afanya't! Places limitades

El procés d'inscripció comença el 23 d'abril fins el 23 de maig . L'assignació de les places es farà per estricte ordre d'inscripció i posterior pagament d'acord amb les dates establertes.

Equip i Talleristes

CANT CORAL

Directores i directors dels cors de Palau Vincles

Directors/es : Borja Grèvol, Arianna Pijoan, Glòria Fernàndez, Guifré Canadell, Mariona Fernàndez, Mercè Pi i Quima Farré
Pianista : Anna Niebla.
Logopeda : Marina Pintanel.
Director Artístic : Esteve Nabona.

PROGRAMACIÓ DE VIDEOJOCS

Mónica Rikic Fusté

Aquest taller està enfocat a crear un videojoc sense coneixements previs de disseny o informàtica. Mitjançant aquest procés, s'aprendran quines són les fases implicades en el disseny d'aquestes aplicacions: des del plantejament conceptual, passant pel disseny de personatges o nivells, fins als controladors. Es treballarà en petits equips, amb els que s'hauran de pactar les decisions creatives i funcionals, assignant tasques concretes i compartint el procés. Gràcies a un dispositiu electrònic, podrem crear el nostre propi comandament de control personalitzat amb objectes físics, expandint el videojoc fora de la pantalla.


TALLERS DE RAP, HIP HOP & RITMES

Versembrant

El rap és música i lletra, ritme i poesia, però també un exercici dramàtic que ens permet assajar la construcció de les nostres emocions en un marc representatitu. En aquesta activitat construirem junts els aprenentatges tècnics -literaris i musicals- que ens permetin fer-ho.

TEATRE MUSICAL

Núria Cuyàs

Durant aquesta setmana, les diferents disciplines (cant, dansa i lleure) realitzarem un treball transversal i es fusionaran amb el teatre musical dirigit per la Núria Cuyàs. Entre tots els nens i nens dels diferents grups, prepararem i portarem a escena l’adaptació d’un musical.


PERCUSSIÓ CORPORAL

Edi Pou

En aquest taller, els i les participants aprendran a composar i improvisar música de forma col·lectiva a temps real, potenciant l'escolta i la creativitat. Un senzill lenguatge de signes - forjat a través de nombrosos concerts i tallers amb professionals, amateurs, nens i adults - és el codi per poder crear de forma lliure, respectuosa amb el grup i sense prejudicis. No és necessària cap experiència en improvisació ni cap nivell mínim de tècnica musical: l’important és el flow i gaudir de l'experiència musical col·lectiva.

DANSA URBANA & MOVIMENT

Sandra Jurado, de Meditant T la danza

L'activitat de dansa estarà orientada a treballar l'expressió i la consciència corporal a través de diferents dinàmiques de moviment que reflexionen entorn a aspectes com l'escolta, l'empatia, el grup i la comunicació.


TALLERS DE CUINA I EDUCACIÓ NUTRICIONAL

MyGrandChef

Obrim la porta al coneixement de tècniques culinàries, a el producte de temporada i a les noves tendències, sense oblidar la cuina tradicional.

ACTIVITATS DE LLEURE

A través del lleure acompanyarem a nenes, nens i joves a conèixer i expressar de diverses maneres allò que senten, allò que sorgeix quan compartim i quan ens escoltem. Sempre sota una mirada holística i integral des de la individualitat, mantindrem l’essència del grup com a element vertebrador amb activitats que complementen les disciplines participants, i ens centrarem en ser el punt d’unió de les disciplines artístiques de l'Esplai