Inscripcions i informació pràctica

Com en la darrera temporada, les inscripcions i reserves s'efectuaran a través del portal de l'Ajuntament de Barcelona.

Inscripcions a les activitats a partir de l’ 1 de setembre de 2022, a les 9.00 h amb assignació directe per ordre d’inscripció (No hi haurà sorteig).

Assignació directa per ordre d’inscripció.

* La contrasenya de la vostra escola per poder fer la inscripció és:

USUARI: codi de centre que us dóna la Generalitat
CONTRASENYA: codi postal de la vostra escola

Pagament de les activitats:
Un cop assignades i confirmades les reserves, caldrà fer el pagament corresponent. La data límit per fer el pagament és el 26 de setembre de 2022 .  A partir del 26 de setembre, les reserves que no s’hagin pagat, quedaran anul·lades i s’obrirà un nou període d’inscripció per a les escoles que s’hagin inscrit a les llistes d’espera.

El pagament de les activitats cal fer-lo per transferència bancària a nom de "Fundació Orfeó Català-Palau de la Música", número de compte de "la Caixa" ES71- 2100.0900.94.0211344218 indicant el codi de reserva i el nom de l'escola. Un cop s’hagi efectuat el pagament no es faran devolucions .

Incidències
En cas de qualsevol incidència podeu trucar al 93 295 72 17 o enviar un correu electrònic a: [email protected] .

Atenció especial
Per poder oferir tota l'atenció necessària, cal comunicar per correu electrònic a: [email protected] qualsevol tipus de discapacitat que requereixi atenció especial (discapacitat visual, auditiva, cadira de rodes...).

Nota d'interès
Escoles al Palau, si les circumstàncies ho exigeixen, podrà alterar les dates, els horaris o els intèrprets anunciats.

El Palau de la Música garanteix la seguretat del públic

Us informem que el Palau de la Música ha obtingut la certificació Global Safe Site de Bureau Veritas contra la COVID-19, un segell que verifica la implementació correcta de les mesures de seguretat vinculades a les persones, els processos i l'adequació de les instal·lacions contra el Covid.

Per a consultar el protocol d'actuació i mesures preventives fer clic aquí