La Gastronomia

El Palau de la Música Catalana ofereix diferents espais per a gaudir d'una cuidada gastronomia.

Disposa d'un servei de servei de càtering creatiu i modern per a esdeveniments i reunions especials en tots els espais singulars del Palau.

També disposa del Cafè Palau , un cafè-restaurant situat en el Foyer, espai modernista situat en la planta baixa del Palau que s'amplia en la plaça exterior amb una magnífica terrassa coberta de para-sols a l'estiu i amb calefactors a l'hivern. Una de les poques places barcelonines on es pot gaudir de la tranquil·litat amb la millor gastronomia.

I el restaurant Pizzicato. Un Oyster Bar que ofereix plats i tapes molt frescos: ostres, marisc, fumats, tartares i també carns, amb opcions per a vegans.

La nostra oferta gastronòmica és d'excel·lent qualitat, amb molt variades opcions i ofereix un servei acurat enfocat a les necessitats de cada client.

Balot Restauració és l'empresa encarregada dels serveis de restauració del Palau.

És un grup de restauració barceloní que gestiona quatre restaurants i servei de catering.
La seva fundadora i directora Silvia Aliot ha creat un estil basat en una gastronomia moderna i saludable d'arrels tradicionals amb una excel·lent presentació, un servei professional amable i àgil, a uns espais agradables amb força personalitat.

Els nostres valors

Positivisme

Som professionals que estimem el que fem i afrontem el treball amb alegria i confiança.
Transmetem aquest valor a tot el nostre personal i als nostres clients. Sempre amb un somriure.

Excel·lència

Cada detall compta. Volem una clientela feliç i satisfeta. Ens exigim el màxim en la qualitat dels
productes, el servei i l'atenció al client.

Saludable

(Real Food) tenim una visió holística del que ha d'oferir un café- restaurant. És important aconseguir menús equilibrats nutricionalment i amb diferents opcions nutricionals per a tots els nostres clients.

Sostenibilitat

Tots els nostres productes són seleccionats basant-nos en l'alta qualitat i en la seva procedència respectuosa amb el medi ambient. Reciclem i classifiquem tots els residus que generem.