Torna la GOSPEL X-PERIENCE al Palau!
Taller de Gospel

Descripció

gospel_x_perience

Fitxa artística

Xavier Raurich, piano
Àngel Valentí, bateria
Alexandre Rexach, baix
Tomàs Frauca, guitarra
Xavier Yelo, producció tècnica
Moisès Sala, direcció i producció

Detalls

Moisès Sala porta al Palau de la Música Catalana la segona edició de la GOSPEL X-PERIENCE, on, durant 4 hores, els assistents treballaran un repertori de gospel contemporani des de zero, teixint el seu significat i intencionalitat, la seva espiritualitat i transversalitat i interpretant, finalment, les cançons escollides de la mà de Moisès Sala i acompanyats pels músics de la seva gospel band.

Una fantàstica oportunitat de formar part d'un Cor de Gospel Únic que, en la seva primera edició al Palau de la Música Catalana, el gener de 2021, va aconseguir reunir 350 cantants que van compartir un matí de sensacions, emocions, somriures i vivències extraordinàries.

Moisès Sala

Moisès Sala és pianista, arranjador, compositor, conferenciant i economista, a més d'un dels principals impulsors del Gòspel al nostre país, amb una àmplia experiència al capdavant dels THE GOSPEL VIU CHOIR.
Ha realitzat més de 350 GOSPEL X-PERIENCIES (classes, seminaris i tallers de gospel), per tota la península, Balears (va ser el primer a portar el Gospel a Menorca, Mallorca i Eivissa, el 2004) i Canàries, per a nombroses entitats públiques i privades, formacions corals professionals i amateurs, associacions empresarials i agrupacions diverses.
Forma part durant 4 anys del claustre de professors del Curs de Postgrau en Educació Musical i Creació de la UNIVERSITAT DE BARCELONA. També coordina i imparteix els Cursos d'Estiu de Gòspel de la UNIVERSITAT DE GIRONA des del 2006 al 2019.
El 2006 crea el projecte d'acció solidària i responsabilitat social a favor de la infància GOSPEL SENSE FRONTERES, amb el que porta les seves GOSPEL X-PERIENCIES a projectes humanitaris a Madagascar, Índia, Gàmbia, Senegal i Perú, entre d'altres.
Col·labora, activament i solidària, amb nombroses entitats nacionals i internacionals que treballen amb nens i nenes que pateixen  malalties, pobresa i risc d'exclusió social.
Diverses firmes nacionals i internacionals i associacions empresarials han contractat les seves conferències i GOSPEL X-PERIENCES, entre elles Hipra Headquarters, Laboratoris Leti, Boehringer Ingelheim, Amgen Spain, Louis Vuitton, YPO Young Presidents Organization, Fundació Princesa de Girona–Fòrum Impulsa.
A més, ha col·laborat amb diversos coach i companyies en la creació i el desenvolupament de capacitats empresarials a partir de les emocions i el gospel.
A nivell europeu imparteix habitualment GOSPEL X-PERIENCIES a diferents països del continent per a cors de gòspel i de repertori popular, clàssic, operístic i litúrgic.
A més, a Europa Oriental ha realitzat campus de gòspel a la TBILISI STATE UNIVERSITY amb més de 500 cantants procedents d'USA, Rússia, Ucraïna, Singapur, Japó, Kazakhstan i Geòrgia.
També forma part, el 2017 i el 2018, del claustre de professors del GOSPEL RISING FESTIVAL (Irlanda).
El 2019 participa en un nou festival de gospel, el SUSO CHORAL FEST, també a Irlanda, a més de formar part del professorat internacional del WAKE UP GOSPEL FESTIVAL a Itàlia. Ha treballat i col·laborat pedagògicament amb l´organització GTM MINISTRIES INC. (USA). Amb la seva formació TGV CHOIR ha compartit cartell amb artistes nacionals i internacionals de primer ordre com Natalie Cole, Gloria Gaynor, Jorge Drexler, Maceo Parker i Sharrie Williams a més d'actuar, de manera exclusiva, amb Golden Gate Quartet, Soweto Gospel Choir, Joyful Gospel Singers de New Orleans i els Northern Kentucky Brotherhood Singers, entre d'altres. És l'autor de la música del Poema dels Voluntaris de Miquel Martí i Pol, que edita gràcies a la Fundació Obra Social La Caixa i estrena el desembre del 2012 a l'Auditori de Barcelona amb el Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. Actualment, també dirigeix ​​dos projectes més: els GOSPEL PROJECT de Granollers i els HEAVEN ON EARTH GOSPEL CHOIR de Girona.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 21 Gener 2023
    Ds
    10:00 h
    Petit Palau
    Comprar

Informació de l'obra

Preus: 30 €
Durada: 240 minuts (aprox)
Organitza: The Gospel Viu Choir

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres: de 9 a 21 h.
  • Dissabtes: de 9.30 a 21 h.
  • Diumenges i festius: de 9.30 a 13 h i 2 hores abans dels concerts (per la venda del dia).

Compartir